Sarung Tungku Besi Biasa

RM40.00

MumDream
  • tahan lama,
  • tahan haba
  • Menggunakan kain cotton belacu yang tahan lasak dan dijahit kemas

Jenis material: kain belacu

-Berat: 0.2kg

Clear
SKU: N/A Categories: , , Brand:

Description

Bagi sarung tungku tanpa herba/biasa boleh digunakan lama sgt bergantung pada penjagaan individu terhadap sarung tungku tu….tapi kena cari daun herba sendiri balut tungku kalau tak balut pun takpa tp tak ada khasiatnya…beza dgn herba boleh guna selagi ada bau herbanya…biasanya kalau dah bagi yang berherba bila dah hilang bau di kira dah kurang khasiat….jd kalau nak bagi tahan lepas bertungku better simpan dalam plastik atau bekas kedap…sebelum nak simpan make sure sarung tungku tu sejuk..

Additional information

Weight 0.2 kg
Colour

Green, Brown